22.10.13

Catalunya participa a la Copa d’Europa de Campions

Cristina Sanz i Artur Colomer hi seran com a campions nacionals de bowling

Cristina Sanz i Artur Colomer, millors esportistes de la temporada 2012-2013, representaran la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a la Copa d’Europa de Campions 2013 (European Champions Cup) que es disputarà a partir de demà dimecres i fins diumenge a Bratislava (Eslovàquia).

Un total de 70 esportistes de 35 federacions europees (36 masculins i 34 femenins) prendran part a la competició que agrupa els campions individuals de cada país. L’any passat, al campionat celebrat a La Haia, Catalunya va estar representada per Marcial Ovide i Lía Mojarro i va acabar en 17a posició. Pel que fa als resultats individuals, Ovide va ser 13è en categoria masculina i Mojarro 22a en la femenina.

Podeu trobar més informació de la competició al lloc web oficial.