21.10.13

Èxit de les activitats de la Plataforma ProSeleccions a la Festa dels Súpers

Milers de súpers han jugat a beach tennis i pitch & putt i han fet escalada a un rocòdrom

Com cada any les Seleccions Catalanes han estat presents a la Festa dels Súpers. Uns 330.000 súpers han participat d’aquest cap de setmana festiu que organitza el Club Súper 3, i molts d’ells han passat per l’estand de la Plataforma ProSeleccions, on hi havia diverses activitats d’escalada, pitch & putt i beach tennis. D’aquesta manera, els més petits han pogut conèixer i practicar alguns dels esports en què els nostres esportistes ja poden representar Catalunya en campionats del món i d’Europa. Tots els que han participat en les activitats s’han endut un pòster amb el dibuix d’un atleta amb una samarreta quadribarrada i el lema “2014 Guanyarem!”.

A més a més, aquest any des de la Plataforma ProSeleccions s’ha donat a conèixer els beneficis que la independència comportarà al món de l’esport, una campanya que portem a terme en col·laboració amb l’Assemblea Nacional Catalana.

Des de la Plataforma sempre hem cregut convenient oferir als esports reconeguts el màxim d’espais de difusió. I la Festa dels Súpers és un dels més importants de Catalunya. Aquest cap de setmana hi han passat més de 330.000 persones, rècord històric de l’activitat, i tothom ha pogut conèixer alguns dels esports en què Catalunya competeix a nivell internacional.

Finalment, ens agradaria donar les gràcies a tots els voluntaris que ens han ajudat aquest cap de setmana, tant els col·laboradors de la Plataforma com els de les federacions participants. Sense ells no hauria estat possible.