12.10.13

Catalunya participa al Winmau Masters de dards

Laura Damont ha estat la més destacada dels catalans

La Selecció Catalana de dards ha participat amb èxit al 40è Winmau World Masters, que s’ha disputat del 10 al 13 d’octubre a Hull (Anglaterra). La millor classificada dels jugadors de la Selecció Catalana ha estat Laura Damont, que ha arribat als 1/64 de final. En aquesta ronda, però, Damont ha caigut contra l’escocesa Amanda Cox per 2-0.

Pel que fa al quadre masculí, Antonio Muñoz ha estat el català que ha arribat més lluny, però també ha topat amb un escocès. A la ronda de 1/128 de final, ha caigut contra David Evans per 3-0. En el cas dels altres catalans, tots tres han caigut a 1/256 de final. Juan Robles ha perdut 3-2 amb el francès Gerard Le Louet, Hilari Pons 3-1 amb l’holandès Remon Hurrebrink i Carles Arola també per 3-1 amb un altre holandès, Joppe Bakens.

Malgrat els resultats, la participació de la Selecció Catalana en aquest torneig, així com en campionats d’Europa i del món, és una experiència molt positiva ja que permet als nostres jugadors exportar la realitat esportiva i social de Catalunya.

Podeu trobar més informació al lloc web de la Federació Catalana de Dards.