11.10.13

Cursa Correstel

El 12 d’octubre de Concabella (La Segarra) a Agramunt (Urgell)

La primera edició del circuit de curses Corre per la Independència s’apropa al final. El dissabte 12 d’octubre es disputarà el Correstel, la darrera de les cinc curses puntuables d’aquest competició, que s’ha posat en marxa aquest any 2013. El Correstel és una cursa de 15 km que sortirà de Concabella (La Segarra) i arribarà a Agramunt (Urgell), coincidint amb la Cursa del Torró d’Agramunt. . A part de la cursa hi haurà una caminada amb sortida del castell de Concabella i arribada també a Agramunt, amb un recorregut de 15 km que inclourà l’opció de visitar els castells mil·lenaris de Concabella i les Pallargues. La cursa i la caminada tindran un element diferencial: es demanarà a tots els participants que portin l’estelada per fer que la cursa i la caminada tinguin un gran ambient reivindicatiu.