07.10.13

La Plataforma ProSeleccions promociona els esports reconeguts

Aquest cap de setmana ha col·laborat amb l’ANC Horta-Guinardó

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes continua promocionant els esports reconeguts en els quals Catalunya competeix internacionalment. Aquest cap de setmana, amb la col·laboració de la territorial de l’ANC a Horta-Guinardó, ha estat present al barri del Carmel. Allà hi ha hagut instal·lat un estand informatiu amb material sobre les Seleccions Catalanes reconegudes i diverses activitats. Els més petits han pogut practicar alguns dels esports reconeguts, com el korfbal, el pitch & putt o les bitlles. A més, entre d’altres,ha visitat la parada la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, qui ha mostrat molt interès per la participació internacional de les Seleccions Catalanes.

D’aquesta manera, la Plataforma ProSeleccions continua treballant per explicar que hi ha fins a 21 Seleccions Catalanes que poden participar internacionalment, i tots els beneficis que això comporta per aquestes federacions reconegudes i els seus esportistes. Properament anunciarem noves dates d’altres activitats com aquesta.