03.10.13

Catalunya contribueix a l’expansió del futbol sala

El vicepresident de l’Associació Mundial, Jordi Eduardo, assisteix a la creació de la Confederació Africana

La ciutat de Rabat (Marroc) ha estat la seu els passats 28 i 29 de setembre de la conferència africana de futbol sala, on s’ha creat la Confederació Africana de Futbol Sala (CAFUSA), amb 10 membres fundadors. Catalunya hi ha tingut una participació molt directa amb la presència de Jordi Eduardo, president de la Federació Catalana i vicepresident de l’Associació Mundial (AMF) i coordinador d’Àsia i Àfrica.

Els 10 països que han estat membres fundadors de la CAFUSA són Tunísia, Líbia, Camerun, Egipte, Algèria, Etiòpia, Costa d’Ivori, Mali, Senegal i Marroc. El president d’aquest organisme, que tindrà la seu a Rabat, serà Mokhtar Abdelkader (Marroc) i en serà el vicepresident Abdellatif Ridha (Tunísia).

És la segona vegada en només mig any que Catalunya col·labora en el desenvolupament del futbol sala mundial. El passat mes d’abril Jordi Eduardo ja va participar en la creació de la Confederació Asiàtica a Taiwan. Aquestes són fites importants pel futbol sala mundial i reforcen el paper fonament de Catalunya com a pont entre cultures, que esperem que puguin desenvolupar més federacions catalanes d’altres esports.

Informació i fotografia: Federació Catalana de Futbol Sala