30.09.13

La Selecció Catalana de futbol jugarà el 30 de desembre

Encara s’ha de confirmar el rival i l’escenari del partit

Ja hi ha data pel tradicional partit de Nadal de la Selecció Catalana de futbol. Serà el dilluns 30 de desembre, en un escenari i contra un rival que encara s’han de decidir. La decisió s’ha pres aquesta tarda després de la trobada entre el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau; el vicepresident del RCD Espanyol, Albert Garrofé; el directiu del FC Barcelona, Jordi Mestre; i el cap d’esports de TV3, Josep Maria Farràs.

Totes les parts han mostrat un suport absolut per a que la celebració del tradicional matx es disputi el dilluns 30 de desembre del 2013 al vespre. De la mateixa manera, tots han coincidit en que aquest acte és dels més importants del futbol català i de la societat catalana, en general.

Aquest fet garanteix que els millors jugadors catalans tornaran a defensar la samarreta de Catalunya i, per primera vegada, ho faran amb la quadribarrada. Durant les properes dates la Federació Catalana buscarà rival i anunciarà el nom del seleccionador català, que serà el substitut de Johan Cruyff.