25.09.13

La Selecció Catalana s’imposa en el Torneig Memorial de rugbi XV

Catalunya 64 – Andorra 10

Catalunya s’ha imposat a la d’Andorra en el partit de rugbi celebrat aquest dissabte al Camp de la Foixarda de Barcelona. La Selecció Catalana, formada per jugadors del RC Sant Cugat, ha guanyat clarament per 64 a 10 els andorrans.

Els jugadors catalans han demostrat en tot moment un nivell més alt de joc i condició física que els andorrans. D’aquesta manera, s’han posat per davant en el marcador als primers instants del partit amb un assaig ràpid i no han parat d’augmentar l’avantatge a mesura que passaven els minuts. Els jugadors andorrans han notat més la calor que feia a la Foixarda, amb una temperatura de quasi 30 graus, i han baixat el nivell, sobretot en la segona part. Això ho han aprofitat els jugadors catalans per trobar forats a la defensa rival i, amb la velocitat i la potència com a millors armes, han aprofitat les oportunitats per anotar fàcilment.

D’aquesta manera, Catalunya ha estat campiona, un cop més, del Torneig Memorial de rugbi XV, que disputen anualment les dues seleccions. Aquest trofeu es disputa des de l’any 2011 fruit de l’acord de la Federació Catalana de Rugbi (FCR) amb la Federació Andorrana de Rugbi (FAR) per tal de fer un partit anual entre els dos equips i fer palès així l’agermanament del rugbi del principat amb el rugbi andorrà.