20.09.13

El Correstel, última cursa puntuable del circuit Corre per la Independència

Els organitzadors demanen als participants que hi portin estelades

La primera edició del circuit de curses Corre per la Independència s’apropa al final. El dissabte 12 d’octubre es disputarà el Correstel, la darrera de les cinc curses puntuables d’aquest competició, que s’ha posat en marxa aquest any 2013. El Correstel és una cursa de 15 km que sortirà de Concabella (La Segarra) i arribarà a Agramunt (Urgell), coincidint amb la Cursa del Torró d’Agramunt. . A part de la cursa hi haurà una caminada amb sortida del castell de Concabella i arribada també a Agramunt, amb un recorregut de 15 km que inclourà l’opció de visitar els castells mil·lenaris de Concabella i les Pallargues. La cursa i la caminada tindran un element diferencial: es demanarà a tots els participants que portin l’estelada per fer que la cursa i la caminada tinguin un gran ambient reivindicatiu.

La cursa i el circuit Corre per la independència estan organitzats per la Sectorial d’Esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. El Correstel també compta amb la col·laboració de les assemblees territorials de l’ANC de la Segarra i l’Urgell i els Ajuntaments de Concabella i Agramunt. Per facilitar la mobilitat dels participants a la cursa, s’han organitzat autocars des de diversos punts de Catalunya. Podeu consultar-los en aquest enllaç, on també s’hi fan les inscripcions per la cursa i la caminada (fins el 6 d’octubre).

El circuit Corre per la Independència ha tingut una gran participació en el primer any de vida. A part de les cinc curses puntuables, una trentena més s’hi ha adherit per donar suport a l’esperit reivindicatiu de la competició. Per tot plegat, ja hi ha hagut gairebé 17.000 corredors que han participat a les curses del circuit, quan encara en queden vuit per disputar-se. De moment encapçala la classificació general David Marginedas, mentre en categoria femenina la primera classificada és Maria Marcé. Al web oficial del circuit podeu consultar-hi totes les classificacions completes.