20.09.13

Aquest dissabte, Catalunya-Andorra de rugbi!

A les 16h al camp de la Foixarda i amb entrada lliure

Demà dissabte tindrà lloc un Catalunya-Andorra de rugbi al camp de la Foixarda de Barcelona. Serà a les 16h i amb entrada gratuïta. El partit, sota el nom Trofeu Memorial de Rugbi XV es disputa des de l’any 2011 fruit de l’acord de la Federació Catalana de Rugbi (FCR) amb la Federació Andorrana de Rugbi (FAR) per tal de fer un partit anual entre els dos equips i fer palès així l’agermanament del rugbi del principat amb el rugbi andorrà.

L’any passat el partit va acabar amb victòria catalana per 20 a 17 i va servir de cloenda de la Festa del rugbi català que va tenir lloc a l’estadi Olímpic Lluís Companys, que s’havia iniciat amb l’enfrontament del Top14 francès entre l’USAP de Perpinyà i el Tolosa. Enguany, la FCR aprofitarà per retre homenatge a Pepe del Rey, ex jugador i entrenador, que ens ha deixat recentment. Us hi esperem!

La llista de jugadors preconvocats pel partit de la qual en sortirà la selecció definitiva és la següent:

Josep Raya, Mateu Argudo, Andrés Rangel, Marcos Lechón, Gonzalo Herrero, Martí de Riquer, Sergi Lafuente, Juan Manuel Sorrequieta, Iñigo Cucurull, Bruno Granell, Joan Losada, Gerard Mayol, Perico Guadamuro, Pol Pla, Iñaki Berasategui, Patricio Navarro, Ramon Rodríguez, Jordi Segura, Pierre Lartigan, Abraham Velasquez, Pau Puigdollers, Ricard González, Axel Serrano, Lucas Roagna, Oriol Balsells, Pau Rodríguez, Daniel Reyes, Xavier Mata, Fede Gómez i Marc Forman.