17.09.13

Ona Carbonell es mulla per Catalunya

“Si pogués triar, escolliria la Selecció Catalana”

La nedadora de sincronitzada Ona Carbonell ha parlat clar a favor del procés que està vivint Catalunya en una entrevista al programa Directe 4.0, que presenta Xantal Llavina a Ràdio 4. Carbonell ha assegurat que no va poder anar a la Via Catalana del passat Onze de Setembre “perquè no era a Catalunya, però si hagués estat a Barcelona, hi hauria participat”. Malgrat tot, la nedadora, guanyadora de set medalles als passats campionats del món de Barcelona, explica que va participar en un acte semblant que es va fer a Menorca el dia 10, en suport a la Via Catalana. Carbonell també ha assegurat que “en el cas que algun dia tingués la possibilitat d’escollir entre la selecció catalana i l’espanyola, escolliria la catalana”.

Carbonell és una de les esportistes que va donar suport a la candidatura olímpica de Madrid 2020 a Buenos Aires, però la nedadora del CN Kallípolis aclareix que els Jocs Olímpics són importants per aconseguir que es destinin recursos econòmics a l’esport.

Podeu escoltar el fragment de l’entrevista a Ràdio 4 clicant sobre aquest enllaç.