16.09.13

Catalunya torna del Canadà amb dos títols

Preparatoris pel Mundial de futbol sala del novembre

La Selecció Catalana femenina ja ha tornat a casa després de proclamar-se vencedora de les dues competicions amistoses en les que ha participat durant la gira canadenca. Al Torneig Internacional que s’ha disputat a Brampton (Ontario), la nostra Selecció ha aconseguit guanyar la copa en imposar-se als 3 partits que ha disputat. A la final, contra la selecció amfitriona del Canadà, va aconseguir guanyar 3 a 5 després d’anar perdent per 3 a 1 al descans. La segona meitat va ser digne d’un equip que vol defensar el títol mundial aconseguit fa 4 anys. Amb un joc intens i ofensiu va aconseguir capgirar el marcador anotant 4 gols i deixant el marcador en 3 a 5. Els gols els van anotar Judit Peran (2), Cristina Moreno (1) i Anna Munné (2). A més, la jugadora del Teià Futbol Cinc Anna Munné va ser escollida millor jugadora del campionat i va rebre el trofeu de MVP i el trofeu de màxima golejadora amb 6 gols en 3 partits.

Després d’aquest títol, la Selecció Catalana ha guanyat el Niagara Falls Challenge, una altra vegada contra el Canadà. Tot i el cansament del dia anterior, les jugadores catalanes van poder guanyar el trofeu per penals, després d’empatar 2-2 al final del partit. Els objectius d’aquesta gira han estat superats àmpliament, amb l’experiència esportiva viscuda, la consecució dels dos trofeus i diversos títols individuals i, sobretot, la promoció de l’esport femení i del futbol sala català.

Amb aquesta gira pel Canadà, la Selecció Catalana ha continuat la preparació pel Campionat del Món que es disputarà del 7 al 17 de novembre a Barrancabermeja (Colòmbia). Cal recordar que Catalunya és la vencedora de l’única edició disputada fins ara d’un Mundial, el que va organitzar el 2008. En aquesta edició, Catalunya debutarà a la fase de grups contra Itàlia i posteriorment s’enfrontarà a Veneçuela i l’Uruguai.