13.09.13

Mataró viu la quarta cursa puntuable del circuit Corre per la Independència

En una jornada significativa com la Diada Nacional, centenars d’atletes van prendre-hi part

L’11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, ha estat un dia especial per la celebració de la quarta de les curses puntuables del circuit Corre per la independència. Mataró ha viscut una jornada doblement festiva, ja que a més de la celebració nacional s’hi ha disputat també la cursa Ronda 43, de 10 quilòmetres, que ha comptat amb gairebé 800 participants. Els tres primers classificats en categoria masculina han estat, per aquest ordre, Ibrahim Ezzaydouni, Yousef Taousi Yanyaui i Ibrahim Azzouz. En categoria femenina, les tres primeres han estat Carla Moreno, Encarana Viñas i Montse Aranda. Pel que fa als atletes inscrits al circuit Corre per la independència, en la categoria masculina el vencedor ha estat Marc Sanjaume (34:35), que ja va ser el més ràpid a l’última cursa puntuable, la de l’Espluga de Francolí. L’han seguit Alberto Viera (35:25) i Martí Boix (35:52). A la categoria femenina, només hi ha hagut una participant, Maria Soldevila (51:17).

Tot plegat, quan només queda una cursa puntuable per acabar el circuit de curses Corre per la independència, deixa la classificació amb David Marginedas en primera posició (385,43 punts), seguit de Martí Boix (376,77) i Xavi Arenas (376,12). En la competició femenina, la líder és Maria Marcé (223, 63 punts), amb força distància sobre Agnès Argemí (202,50) i Irina Mas (143,54). Podeu consultar les classificacions completes del circuit al web oficial.

La de Mataró ha estat la quarta de les cinc curses que puntuaran a la classificació del circuit, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, amb el suport d’El 9 Esportiu. La propera serà el Correstel, el 12 d’octubre a Concabella i Agramunt. Al web oficial de la cursa i al del circuit en trobareu tota la informació i el reglament.