12.09.13

L’esport i la Via Catalana van de la mà al Camp Nou

Gran èxit de la cadena humana que ha unit gairebé 2 milions de persones a tot el país

La Via Catalana que ha unit Catalunya de nord a sud per celebrar la Diada ha implicat de manera molt activa el món de l’esport. Milers i milers d’esportistes han format part d’aquesta cadena humana que ha fet sortir al carrer gairebé 2 milions de persones per reclamar la independència de Catalunya, però el Camp Nou ha estat l’epicentre de l’esport català, amb un tram on s’han aplegat esportistes i representants de clubs i federacions. La cadena humana ha rodejat el Camp Nou i ha entrat a l’interior de l’estadi, on ha passat per la tribuna i la llotja.

El tram de l’esport ha estat organitzat per la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana, amb el suport de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i la UFEC. Cal agrair especialment la predisposició que ha mostrat el Futbol Club Barcelona a l’hora de facilitar que la Via Catalana pogués passar per les seves instal·lacions.

El món de l’esport, que és un dels pilars de la societat del nostre país, serà un dels grans beneficiats de la independència de Catalunya. Per això, aprofitant la projecció mundial del Camp Nou, s’ha fet arribar un missatge clar i directe a la comunitat internacional, també a l’esportiva.