06.09.13

Catalunya rep el Brasil en un amistós de tamborí

Dilluns a Sant Sadurní d’Anoia

La Federació Catalana de Tamborí ha organitzat un partit amistós de tamborí indoor entre les seleccions nacionals de Catalunya i Brasil que es disputarà aquest dilluns 9 de setembre a les 19.30h a la Zona Esportiva Municipal de Sant Sadurní d’Anoia. El partit servirà per posar a prova als jugadors que Oscar Fuster ha preseleccionat per participar al Mundial de tamborí indoor (6, 7 i 8 de desembre a Mantova, Itàlia) i el combinat brasiler que també hi prendrà part.

Abans però, tothom qui ho vulgui podrà gaudir d’una exhibició de Tamboreu (modalitat de tamborí que es juga a les platges de Santos) que faran els jugadors brasilers a les pistes de tennis amb la col·laboració del Club Tennis Sant Sadurní. Serà a partir de les 17.30 h de la tarda i tothom que vulgui podrà gaudir d’un clínic que duran a terme els propis jugadors.

El tamborí és l’element circular que es fa servir per practicar aquest esport. S’agafa amb la mà per colpejar una pilota de tennis de baixa pressió al camp contrari. Tot i que a Catalunya encara no és conegut (només fa 8 anys que s’hi practica), és un esport tradicional del nord d’Itàlia i el sud de França que cada vegada compta amb més jugadors.