05.09.13

L’esport i la Via Catalana es trobaran al Camp Nou

L’estadi del FC Barcelona reunirà federacions, clubs i esportistes

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ PER A GENT DE L’ESPORT

L’esport no és aliè al procés que viu Catalunya. Tot i que a la Via Catalana de l’11 de Setembre estarà representat arreu del país i hi haurà esportistes, clubs i federacions escampats en diversos trams de la gran cadena humana, també s’ha establert un tram destacat de l’esport. Aquest tram passarà pel Camp Nou i serà un espai central perquè pugui participar-hi tothom de l’àmbit esportiu que encara no estigui apuntat a aquest acte reivindicatiu. D’aquesta manera, serà un punt de trobada per a que les federacions, els clubs i els esportistes puguin expressar també el seu desig que Catalunya esdevingui un nou estat d’Europa.

El tram de l’esport serà un ramal del recorregut de la Via Catalana, que passarà per la Travessera de les Corts. A l’alçada del tram 724 la cadena humana seguirà el seu camí però una branca es desviarà i entrarà a l’esplanada de Camp Nou, on s’hi endinsarà passant per la zona de tribuna i la llotja. Posteriorment sortirà de l’estadi del FC Barcelona, acabarà d’encerclar-lo i tornarà a unir-se amb el recorregut principal de la cadena humana a la Travessera de les Corts.

El tram de l’esport està organitzat per la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana, amb el suport de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i la UFEC. Cal agrair especialment la predisposició que ha mostrat el Futbol Club Barcelona a l’hora de facilitar que la Via Catalana pogués passar per les seves instal·lacions.

El món de l’esport, que és un dels pilars de la societat del nostre país, serà un dels grans beneficiats de la independència de Catalunya. Per això, aprofitant la projecció mundial del Camp Nou, és important que es manifesti i faci arribar un missatge clar i directe a la comunitat internacional, també a l’esportiva.

La gent del món de l’esport pot inscriure’s en aquest omplint aquest FORMULARI