04.09.13

Torna el Catalonia Open de dards

Dissabte a Calella, prova puntuable pel rànquing mundial

Aquest dissabte 7 de setembre de 2013 se celebra a Calella el 2n Catalonia Open de dards, competició internacional organitzada per la Federació Catalana de Dards i prova puntuable per al Rànquing Mundial de Dards punta d’acer. És la segona vegada des del reconeixement oficial de la Federació Catalana de Dards com a membre de la internacional (WDF) que s’organitza a Catalunya un torneig amb tan prestigi i una oportunitat única per apropar l’esport dels dards i parlar d’aquest esport que cada cop és menys minoritari.

Aquesta competició és la més important de les que es disputen a Catalunya i a la península ibèrica, tant per l’alt nombre de participació com pels seus premis. A la primera edició es va comptar amb 100 esportistes participants i en aquesta s’ha superat, arribant als 140.

Els guanyadors en les categories individual masculina i femenina obtindran l’accés directe a participar al Mundial dels Mestres 2013, conegut com el Winmau World Masters 2013 ,organitzat per la British Darts Organisation del 10 al 13 d’octubre a la ciutat anglesa de Hull. A més, també podran disputar el play-off classificatori pel Mundial Professional de Dards 2014, conegut com el Lakeside World Professional Darts Championship 2014, que organitza la Federació Mundial de Dards el proper gener a Londres.

Cal destacar que en aquesta competició jugadors catalans i espanyols poden enfrontar-se sense cap problema, ja que tot i que no ho fan com a selecció sí que representen la federació de cada país. Hi haurà competició individual masculina i femenina i per parelles.

Podeu consultar més informació sobre el 2n Catalonia Open de Dards al lloc web de la Federació Catalana.