08.08.13

Catalunya perd 5-8 amb Itàlia

Bon paper de la Selecció Catalana davant d’una potència mundial

Catalunya ha perdut per 5 gols a 8 davant del combinat italià que aquest cap de setmana participarà a la Superfinal de la Lliga Europea de Futbol Platja, que es disputa fins diumenge a Torredembarra. L’any passat els italians van finalitzar tercers aquesta competició, fet que els converteix en un dels rivals més durs a batre de la disciplina. Aquest ha estat el segon partit internacional que disputa Catalunya, que l’any passat va superar 6-4 Anglaterra.

Tot i aquesta premissa, els homes de Xavi Reyes han saltat al camp amb motivació i ganes de plantar cara a un rival d’aquestes característiques. Cinc gols han deixat clara la força ofensiva del combinat català. Un triplet del capità Dani Morros i els gols de Parés i Frutos han posat contra les cordes als italians que han anat tot el partit per davant en el marcador.

La polèmica ha arribat després del partit, quan Jeroni Rañé ha estat apartat de la Selecció Catalana “per un acte d’indisciplina”, segons ha justificat la Federació Catalana de Futbol ha través d’un comunicat. Rañé, durant el partit va celebrar un gol mostrant una samarreta amb el següent missatge a la part davantera: “Ells van guanyar la guerra, nosaltres guanyarem la pau”. A la part del darrere de la samarreta, sota una estelada, hi deia: “Freedom Catalunya”. La Federació Catalana de Futbol l’ha apartat de la selecció de manera temporal perquè assegura que Rañé no ha fet cas de les normes. Segons la FCF, Rañé -com tots els jugadors de la selecció- representa una institució i no pot fer cap reivindicació a nivell individual aprofitant el ressò de la selecció catalana.

La FCF vol manifestar que el fet d’apartar aquest jugador de la Selecció respon a motius d’indisciplina mostrats per Rañé envers a la FCF, als seus directius i a la Selecció a la finalització del partit.

GOLS:
0 – 1 (minut 4, Sacha Di Tullio); 1 – 1 (minut 5, Dani Morros); 1 – 2 (minut 5, Sacha Di Tullio); 1 – 3(minut 14, Paolo Palmecci); 2 – 3 (minut 15, Joan Parés); 2 – 4 (minut 18, Gabriele Gori); 2 – 5 (minut 20, Matteo Marucci); 2 – 6 (minut 23, Paolo Palmaccci); 3 – 6 (minut 27, Adrián Frutos); 3 – 7 (minut 30, Matteo Marucci; 4 – 7 (minut 34, Dani Morros); 4 – 8 (minut 35, Gabriele Gori); 5 – 8 (minut 35, Dani Morros).