02.08.13

Catalunya-Itàlia: espectacle a la sorra!

Catalunya juga el segon partit internacional de futbol platja

La Selecció Catalana de futbol platja tornarà a saltar al panorama internacional. Després del primer partit internacional de Catalunya a la modalitat, disputat el passat estiu, els de Jordi Girol tornaran a competir al més alt nivell aquest 7 d’agost. Serà de nou a Torredembarra, seu de la Superfinal de la Euro Beach Soccer League 2013 (Lliga Europea de Futbol Platja) i el rival serà en aquesta ocasió la selecció d’Itàlia. El partit es retransmetrà en directe per Esport 3.

Després de la històrica estrena de Catalunya la passada temporada, amb una victòria davant d’Anglaterra per 6-4 i en un estadi ple a vessar a la platja de Torredembarra, ha arribat el moment del segon enfrontament internacional per a Catalunya.

Aquesta vegada, en tot cas, el rival serà encara una mica més dur. El combinat italià és un habitual dels primers llocs de la taula a la primera divisió de la Lliga Europea i també ostenta el subcampionat del món del 2008. En aquella ocasió, el conjunt italià va caure derrotat davant la totpoderosa Brasil a la final de la Copa del Món FIFA de Beach Soccer disputada a Marsella.

Tot i que encara no s’ha fet pública la convocatòria de la Selecció Catalana, una cosa es pot donar per segura: Llorenç Gómez, un dels millors golejadors de l’escenari europeu en formarà part i serà la principal arma ofensiva per a l’equilibrat conjunt de Xavi Reyes.