31.07.13

Col·labora amb la mobilitat de la Via Catalana a Barcelona

Busquem 400 voluntaris per donar suport a l’organització

El proper 11 de setembre, per tal de què l’organització de la Via Catalana a la ciutat de Barcelona sigui un èxit, necessitem voluntaris de suport a l’organització i al control del trànsit allà on la policia municipal no hi pugui arribar. Hem calculat que calen un mínim de 400 persones i per això ens adrecem a tu, per demanar-te que t’ofereixis de voluntari o voluntària. No estaràs dins la cadena sinó molt a prop, fent una tasca de suport i control imprescindible per a que tot surti rodó. Realitzaràs una d’aquelles tasques que queden en l’anonimat però que ens fan sentir orgullosos com a poble quan se’ns reconeix la capacitat d’organització. Necessitem gent amb energia, d’entre 18 i 60 anys i amb disponibilitat a partir de les 2 del migdia. La setmana del 2 al 6 de setembre, un dia a la tarda, farem una formació per a tots els voluntaris i per tant millor si tens possibilitats d’assistir-hi.

Per apuntar-t’hi només cal que omplis AQUEST FORMULARI.