25.07.13

Catalunya busca un altre títol de campiona del món

El Mundial de beach tennis comença divendres a Itàlia

La Selecció Catalana de beach tennis començarà demà la lluita per revalidar el títol de campiona del món, aconseguit l’any passat en una final que va acabar amb empat tècnic contra Itàlia. Un any més el campionat mundial tindrà lloc a Marina di Ravenna (90km a l’est de Bolonya), on cada temporada s’hi disputen els Beach Games.

Catalunya intentarà mantenir la bona ratxa de resultats dels últims campionats internacionals. Fa quatre setmanes va aconseguir sis medalles al Campionat d’Europa disputat a Barcelona (amb un or al dobles masculí). A més, després de la victòria al Campionat del Món de l’any passat, les catalanes Gemma Egea i Laura Herrero van ser les campiones del rànquing mundial de la IFBT.

Aquest any la zona de joc serà a les instal·lacions de platja de Hookipa, Molo Trezero i Mitú. Simultàniament al Campionat per Nacions se celebraran altres proves obertes en categories dobles masculí, femení i mixtes, amateurs i sub-18, tant en la modalitat de beach tennis com en la de volley racket, que es juga amb una raqueta de cordes (com la de tennis).