22.07.13

Participa a la cadena humana de La Natació Catalana per la Independència!

Diumenge 28 de juliol a les 20h davant les piscines Bernat Picornell

El Col·lectiu La Natació Catalana per la Independència, juntament amb l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, ha organitzat per aquest diumenge dia 28 de juliol una cadena humana per a reivindicar la voluntat de la gent del món de la natació (i d’una gran majoria de la societat civil) de tenir un estat propi. La cadena es preveu que comenci a les 20h davant les piscines Bernat Picornell, per la qual cosa tothom qui vulgui participar-hi hauria de ser al punt de trobada una estona abans. De fet, per intentar tenir una millor organització, s’ha posat en marxa aquest FORMULARI on es demana que s’hi apunti tothom qui hi vulgui participar. No és un requisit indispensable, però ajudarà els organitzadors a preparar l’esdeveniment.

A l’acte de presentació del passat dijous, el col·lectiu La Natació Catalana per la Independència va informar que la cadena humana era una de les accions reivindicatives que volia dur a terme durant el Mundial, amb l’objectiu d’adquirir visibilitat coincidint amb el primer dia de les finals de natació, amb els vuitens de final de waterpolo i l’últim dia de les finals de salts. A més, també servirà per recordar a la gent la importància de participar a la Via Catalana de l’11 de setembre, un dia en què la societat civil s’unirà de nord a sud per reclamar la independència de Catalunya.

FEU CLIC AQUÍ PER ACCEDIR AL FORMULARI DE LA CADENA HUMANA DE LA NATACIÓ CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA

Podeu trobar més informació sobre el Col·lectiu, el manifest i la llista d’adhesions a http://natacioindependencia.wordpress.com