18.07.13

El Campionat del Món de biketrial torna a Igualada

Catalunya aspira a revalidar el títol de campiona

Els propers 19 i 20 de juliol Igualada tornarà a acollir una prova del Campionat del Món de biketrial. Serà la primera de les dues proves de què consta el Campionat del Món d’aquest any, i després de la bona experiència de la temporada la federació internacional (BIU) no ha tingut cap dubte en escollir la capital de l’Anoia com una de les seves seus.

La Selecció Catalana de biketrial intentarà repetir l’èxit dels tres últims anys i proclamar-se tetracampiona del món. L’any passat va aconseguir el títol mundial col·lectiu gràcies a les cinc victòries individuals dels seus pilots: Dani Comas en categoria elit, Gemma Abant en la femenina, Rafa Tibau en sènior, Armand Mollà en júnior i Alan Rovira en poussin. Precisament Comas i Abant arribaran reforçats a la cita mundialista gràcies a la victòria aconseguida el passat cap de setmana al Campionat d’Europa, la qual cosa els farà començar el Mundial com a favorits.

Hi haurà dos espais destacats: el centre d’Igualada i Les Comes. A Les Comes es disputarà el circuit de les categories infantils i femenina, mentre que el circuit de júniors i elit estaran ubicades al centre d’Igualada, amb l’objectiu que el conjunt de la ciutat sigui partícip d’un esdeveniment esportiu d’aquesta rellevància. Ja es té l’experiència de l’èxit que va suposar l’any passat, on milers de ciutadans van sortir al carrer per a gaudir d’aquest Campionat del Món.

Els horaris de la competició seran els següents:

DIA 19 de JULIOL
8:30h. Primera sortida grups B-C (Les Comes)
17:00h. International Push Bike Festa Infantil a la Plaça de Cal Font (participació gratuïta)
19:30h. Presentació dels equips i cerimònia d’obertura (Pl. Cal Font)

DIA 20 de JULIOL
15:00h. Primera sortida grup A (Centre Igualada)
22:00h. Clausura i entrega de premis (Pl. Cal Font)

Us animem a apropar-vos a Igualada per gaudir de l’espectacle del biketrial i donar suport als pilots de la Selecció Catalana!

Podeu consultar tot el programa en aquest enllaç.