12.07.13

La Selecció Catalana de touch participa a la Mainland Cup

Aquest cap de setmana a Viena

La Selecció Catalana de touch rugbi ja és a Viena, on durant el cap de setmana participarà a la Mainland Cup. Aquest és un prestigiós torneig que enfronta les seleccions nacionals dels països que formen el continent d’Europa, és a dir, que no són illes. A part de Catalunya, també participaran al torneig Àustria, Alemanya, França, Espanya, Guernsey, Hongria, Luxemburg, Holanda i Suïssa.

Catalunya participarà en la competició masculina, i ha quedat enquadrada al grup B, amb Àustria, Guernsey i Suïssa. Els dos primers de cada grup es classifiquen directament per les semifinals, que es jugaran dissabte, mentre els altres hauran de jugar partits pel 5è al 8è lloc. Podeu trobar més informació i aconseguir l’equipatge oficial de Catalunya al lloc web de la Selecció Catalana de touch i al de la Federació Internacional de Touch.

La Selecció Catalana estarà entrenada per Jordi Bitlloch i comptarà amb els següents jugadors: Josep Jornet, Ismael Pérez Martínez, Juan Torralba Mesa, Guayasen Osorio, Pol Ridao, Oriol Ramberg, Nacho Arla, Isidro M. Lorenzo, Karl Wotton, Lewis Davies i el mateix Jordi Bitlloch.