09.07.13

La Natació Catalana per la Independència reivindicarà l’estat propi al Mundial de Barcelona

Amb el suport de l’ANC i la Plataforma ProSeleccions, ja compta amb més de 500 adherits

El Col·lectiu La Natació Catalana per la Independència és una iniciativa popular de gent del món de la natació, del waterpolo, de la sincronitzada, dels salts, d’aigües obertes i de màsters, que té el suport de l’Assemblea Nacional Catalana i de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. Aquest col·lectiu, que ja compta amb més de 500 adherits, considera que fa temps que la natació catalana pateix problemes que són derivats d’un problema més gran que pateix Catalunya com a nació, l’ofec polític i econòmic al que ens sotmet el govern espanyol. És per això que vol explicar obertament que la gent de la natació no és aliena al procés de transformació polític i social que viu Catalunya.

Per aquest motiu, coincidint amb la vigília de la inauguració del Mundial a Barcelona, i aprofitant la rellevància d’un esdeveniment com aquest, el dijous 18 de juliol a les 7 de la tarda, a l’INEFC de Barcelona, exposaran què han previst pel Mundial, quines són les seves reivindicacions i presentaran el col·lectiu, que compta amb noms coneguts i molt reconeguts dins la natació catalana, amb més de 25 olímpics, diversos mundialistes, campions d’Espanya i de Catalunya, tècnics, àrbitres internacionals i directius. Fins al moment, ja són més de 500 persones relacionades amb la natació, de totes les disciplines, les que s’han adherit al manifest.

Podeu trobar més informació sobre el Col·lectiu, el manifest i la llista d’adhesions a http://natacioindependencia.wordpress.com