04.07.13

‘Esport i independència’ a la Selva del Camp

Xerrada amb la presència de la Plataforma ProSeleccions

El vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sergi Blázquez, participarà aquest divendres a un acte organitzat per l’Ajuntament de la Selva del Camp anomenat Esport i independència. L’acte serà presentat pel regidor d’Esports del municipi, Jordi Vinyals, que donarà la benvinguda a Blázquez. A la xerrada s’exposaran tots els arguments que justifiquen que si Catalunya esdevé un estat lliure, el món de l’esport hi sortirà guanyant, i Blázquez s’encarregarà de respondre algunes de les grans preguntes que es fa la ciutadania amb el procés cap a la independència, com per exemple: Els esportistes catalans podran competir amb Catalunya? Com millorarà el nivell de l’esport?

La Selva del Camp és un municipi adherit a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’acte Esport i independència s’emmarca dins del Festesport, un cap de setmana ple d’activitats esportives en aquesta localitat. Enguany se’n celebra la segona edició, on es combina l’esport de competició amb una explicació de teràpies i hàbits saludables pels més petits. Podeu consultar el programa del Festesport i trobar més informació a www.laselvadelcamp.cat i festesport.blog.cat.

Esport i independència
Data: 5 de juliol del 2013
Hora: 20.00h
Lloc: Castell del Paborde. Plaça de Sant Andreu, La Selva del Camp.