04.07.13

Catalunya vol repetir victòria al Mundial Individual de pitch & putt

Fernando Cano va ser-ne el guanyador el 2009

Un total de 26 jugadors de la Selecció Catalana participaran al 2n Campionat del Món Individual que es jugarà al Pitch & Putt Tambre, molt proper a Santiago de Compostel·la, del 5 al 7 de juliol. La competició es jugarà a un total de 72 forats que es repartiran de la següent manera: 18 forats divendres, 36 dissabte i 18 diumenge.

La segona delegació amb més jugadors del total de 108 participants és la d’Irlanda amb 22 jugadors. Participaran també jugadors de les federacions i associacions de Pitch & Putt de Xile, Austràlia, Holanda, Suïssa, Galícia, Portugal, Andorra, País Basc, Gran Bretanya, Noruega i Alemanya.

El vigent campió de la competició és el català Fernando Cano, jugador del P&P Gualta, que el 2009 a la Grande Motte (França) va aconseguir ser el primer guanyador de la competició quedant per davant dels irlandesos Ray Murphy i John Walsh. En quarta posició va quedar el també català Marc Lloret.

A més de Cano i Lloret la delegació catalana comptarà amb la presència de molts jugadors catalans que han estat internacionals per equips com Albert Gironès, Amador Rodríguez, Daniel Giménez, David Riera, Enric Sanz, Eric Puig, Jordi Serra, Joan Martínez, Paco Salido, Salvador Garangou , Xavier López Santos i Xavier Ponsdomènech. Pel que fa a la categoria femenina la vigent campiona és l’irlandesa Chrissie Byrne a qui les catalanes Pilar Montero, Abby Nachshon o Gabriela Chavarria esperen superar.