03.07.13

Catalunya obté 6 medalles al Campionat d’Europa de beach tennis

Marti Magriñá i Cristóbal Ramírez s’han proclamat campions per parelles

El Campionat d’Europa de beach tennis que s’ha disputat aquest cap de setmana a Barcelona ha tornat a deixar uns resultats excel·lents pels jugadors catalans, que com a membres de la Selecció Catalana són campions del món. Tot i que en aquesta competició hi participen individualment i no per equips, els nostres esportistes han aconseguit un total de sis medalles, quatre en la modalitat de parelles i dues en la categoria individual. Una vegada més, els grans rivals dels catalans han estat els italians, que han pujat al podi deu vegades.

La competició, que s’ha disputat des de divendres fins diumenge a la platja del Bogatell, ha tingut un nou rècord de participació. El primer dia del torneig es van disputar les proves de la categoria júnior i les individuals. Les dues novetats destacades d’aquesta edició han estat el torneig dedicat als joves de 10 a 16 anys, amb una gran participació de les promeses del beach tennis, i el més 35, agrupant aquells jugadors més experimentats.

Dissabte va ser el torn per a les parelles mixtes, en una jornada acompanyada pel bon temps, el bon ambient i la calor. El plat fort de la competició va arribar diumenge, amb les proves de dobles femenins i masculins. En femení, es van enfrontar a la final la parella guanyadora a l’europeu del 2012, Gemma Egea i Laura i Herrero i les italianes Catia Ghermandi i Giada Seganti. La parella catalana no va poder revalidar el títol i es va haver de conformar amb la medalla de plata, després de la final acabada amb un 9-4. En la categoria masculina, Martí Magriñá i Cristóbal Ramirez van guanyar la parella italiana formada per Davide Aloisi i Nicolas Frontali. Va ser un dels partits més destacats de la competició, amb un gran joc dels catalans que va finalitzar amb un altre 9-4.

Resultats

Dobles masculins
1. Martí Magriñá (CAT)/Cristobal Ramirez (CAT)
2. Davide Aloise (ITA)/Nicolas Frontali (ITA)
3. Alex Albors (CAT)/Gerard Rodriguez(CAT)
3. Simone Vianello (ITA)/Carlos Soavi(ITA)

Dobles femenins
1. Catia Ghermandi (ITA)/Giada Seganti (ITA)
2. Gemma Egea (CAT)/Laura Herrero (CAT)
3. Simona Longhi (ITA)/Liana Scarmin (ITA)
3. Roberta Meardi (ITA)/Susy Menegatti (ITA)

Dobles mixtes
1. Catia Ghermandi (ITA)/Davide Aloisi (ITA)
2. Giada Seganti (ITA)/Nicolas Frontali (ITA)
3. Liana Scarmin (ITA)/Michele Tellarini (ITA)
3. Begoña de Toro (CAT)/Jordi Peinado (CAT)

Individual masculí
1. Nicolas Frontali (ITA)
2. Davide Aloisi (ITA)
3. Cristobal Ramirez (CAT)
3. Domenico Mazzotti (ITA)

Individual femení
1. Giada Seganti (ITA)
2. Catia Ghermandi (ITA)
3. Begoña de Toro (CAT)
3. Simona Longhi(ITA)

Sub-16
1. Albert Casanovas (CAT)/Pol Baijet (CAT)
2. Marc Romans (CAT)/Lluis Romans (CAT)

Sub-14
1. Nicholas Pulverenti (ITA)/Alessandro Calderoni (ITA)
2. Joan Mañé (CAT)/Roger Teruel (CAT)

Sub-12
1. Andrea Arlotti (ITA)/Mateo Branchetti (ITA)
2. Xavier Gamero (CAT)/Carlos Rovira (CAT)

Més de 35
1. Antonio Navarro (CAT)/Oriol Vega (CAT)
2. Raffaello Fabbri (ITA)/Domenico Mazzotti (ITA)