27.06.13

Barcelona acull el Campionat d’Europa de beach tennis

Els jugadors catalans aspiren a repetir els últims èxits internacionals

Des de demà i fins diumenge l’Associació Beach Tennis Catalunya organitza a Barcelona la tercera edició del Campionat d’Europa de beach tennis. Enguany es canvia d’ubicació i, en comptes de la platja del Somorrostro, l’escenari de la competició serà la platja del Bogatell (al final de la Rambla del Poblenou). L’any passat la parella catalana formada per Gemma Egea i Laura Herrero es va proclamar campiona d’Europa en superar a la final les italianes Catia Ghermandi i Giada Seganti. Enguany les jugadores catalanes lluitaran per repetir aquest èxit i en categoria masculina Àlex Albors i Gerard Rodríguez intentaran sumar-se a la festa.

El beach tennis català, de la mà de l’ABTCat, ha crescut exponencialment en els últims anys, la qual cosa l’ha dut a aconseguir diversos títols europeus i mundials, i a consolidar-se com una potència en aquest esport. La Selecció Catalana de beach tennis és reconeguda oficialment per la IFBT i ja fa anys que participa a les competicions internacionals. Al Campionat del Món disputat l’any passat a Marina di Ravenna, Catalunya es va proclamar campiona, juntament amb la selecció italiana. Gemma Egea, Laura Herrero, Alex Albors i Gerard Rodriguez van ser els encarregats de situar Catalunya al capdamunt del podi. Aquesta temporada, la selecció del nostre país tornarà a ser present al Mundial.

Com a novetat especial, a part del Campionat d’Europa oficial, aquest dies també es disputarà el campionat júnior, dedicat als joves d’entre 10 i 18 anys, i un altre per a jugadors de més de 35 anys.

El tres dies del Campionat d’Europa es tancaran amb el lliurament de premis de les proves realitzades el mateix dia. A continuació en detallem el calendari complet:

Horaris:
Divendres: individuals masculí i femení i júnior, a partir de les 13 hores
Finals i lliurament de premis a partir de les 17.00 hores
Dissabte: dobles mixtes, dobles amateur, +35, a partir de les 9.30 hores
Finals i lliurament de premis a partir de les 17.00 hores
Diumenge: dobles masculí i femení categoria Pro, a partir de les 9.30 hores
Finals i lliurament de premis a partir de les 16.00 hores

Lloc:
Platja del Bogatell – Guingueta Mai Moana
Passeig Marítim del Bogatell, 80 – Barcelona (Districte de Sant Martí)