26.06.13

El circuit Corre per la Independència arriba a Barcelona

Aquest diumenge es disputa la cursa de la Vila Olímpica, puntuable pel circuit

El circuit de curses populars Corre per la independència continua en marxa i aquest diumenge 30 de juny es disputarà la segona de les curses puntuables del circuit, la de la Vila Olímpica a Barcelona. De moment ja hi ha més de 5.000 inscrits, la qual cosa suposa un rècord per la cursa. Aquesta és la cursa de 10 quilòmetres amb un recorregut més pla de totes les que es fan a Barcelona, per la qual cosa és una prova oberta a totes les edats i a tots els nivells de competició. El tret de sortida es donarà a les 9 del matí a la confluència del carrer Arquitecte Sert amb l’avinguda Icària i la línia d’arribada serà al mateix punt.

Aquesta és la segona prova que puntua al circuit Corre per la independència, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes amb el suport d’El 9 Esportiu. La primera va ser la cursa de la Fira de Sant Isidre, que es va disputar el 5 de maig a Cardedeu i hi van participar 1.500 corredors. Però com que el circuit té una vocació popular, entre aquestes dues primeres proves puntuables s’han disputat una dotzena de curses adherides, que no serveixen per a que els atletes aconsegueixin punts però donen suport al missatge del circuit. Un dels moments més reivindicatius de la cursa d’aquest diumenge serà la cadena d’estelades que ha convocat Sant Martí per la Independència, amb la qual es vol animar els atletes en els últims metres del recorregut.

A més, aquest diumenge tothom qui ho vulgui podrà passar per l’estand que hi haurà a la zona de sortida i arribada i comprar-hi les samarretes i les gorres reivindicatives del circuit, i adhesius pel xip groc de les curses amb el logotip de Corre per la independència. També se sortejaran 10 obsequis entre els inscrits al circuit (3 parells de vambes VamCats, 2 lots de menjar, 3 samarretes i 2 parells de maniguets).

Al web del circuit www.correperlaindependencia.cat hi trobareu tota la informació i el reglament de les proves, i el formulari d’inscripció al circuit.