19.06.13

Presentada la Via Catalana

La cadena humana que recorrerà Catalunya de nord a sud el proper Onze de Setembre

Aquesta tarda s’ha presentat al Museu d’Història de Catalunya la Via Catalana, una gran cadena, de La Jonquera a Alcanar, el proper Onze de Setembre. Aquesta via, que s’inspira en la gran Via Bàltica que va unir Estònia, Letònia i Lituània el 1989, és una nova iniciativa de la societat civil, promoguda per l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i totes les entitats que van impulsar la iniciativa d’El Clauer, entre les quals hi ha la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes.

L’ANC ha posat en marxa un lloc web, des del qual es podran resoldre tots els dubtes sobre la Via Catalana: definició, recorregut, actualitat… A més, en els propers dies s’activarà l’apartat d’Inscripcions, a través del qual tothom qui vulgui participar a la Via Catalana podrà apuntar-s’hi i, depenent del seu codi postal, li serà adjudicada un zona o una altra del recorregut, amb l’objectiu de que no hi hagi cap tram amb poca afluència de gent.

Podeu trobar tota la informació de la Via Catalana a http://via.assemblea.cat