17.06.13

Nou partit amistós de Catalunya sub-21 de futbol sala

Va guanyar per 3-10 al CFS Sant Hilari

La Selecció Catalana sub-21 de futbol sala s’ha enfrontat en un partit amistós al CFS Sant Hilari dins dels actes programats per l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm a la Setmana de les Entitats Esportives de la ciutat. L’enfrontament va començar amb un CFS Sant Hilari molt batallador des dels primers moments. Catalunya va aprofitar per treballar la pressió i alternar un joc valent i constructiu. El pavelló de Sant Hilari continuava vibrant d’emoció amb un partit sense temps per descansar. Les jugades de mèrit i els gols no van aturar-se en tot el partit fins arribar a la victòria de Catalunya final per 3 a 10.

El seleccionador català Toni Marchal va agrair “a la ciutat de Sant Hilari Sacalm, al seu alcalde, al CFS Sant Hilari i al Sr. Joan Mimó, coordinador tècnic d’esports, que ens hagin donat la oportunitat de participar d’aquest acte tan especial i emotiu. És tot un honor poder recolzar-ho amb la nostra presència”.

Pel que fa al capità de la selecció nacional sub-21, Marc Sans s’expressava així: “Estem contents que la Selecció pugui ajudar amb el seu granet de sorra a actes com el que hem viscut avui. Respecte al treball desenvolupat, valorem molt positivament aquest partit. Estem consolidant un grup molt unit”.

CFS SANT HILARI: Albert Romani, Albert Garriga, Pep Recasens, Aureli Corraz, Filip Odorean, Guillem Martí, Raül Pérez, David Bayés, Arismendi Arvezo, José Muñoz, Abel Xandri, Albert Pagès.

CATALUNYA: Ivan Arévalo, Marc Sans, Marc Álvarez, Alexis Postigo, Víctor Redondo, Sergi Vicente, Sergio Montero, Aran Garcia, Abel Garcia, Albert Ribas, Rafa Domínguez.