17.06.13

L’excursionisme avui. Ens desvinculem d’Espanya?

Debat sobre les eleccions a la FEEC, dijous a les 19.30h a les Cotxeres de Sants

Aquest dijous a les 19.30h tindrà lloc a la Sala d’actes de les Cotxeres de Sants un debat organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes amb els candidats a les eleccions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Hi participaran els dos candidats: Jordi Merino (president sortint) i Jordi Quera, que juntament amb altres membres de les seves candidatures exposaran els seus programes electorals i discutiran sobre els camins que ha de seguir la FEEC. Un dels punts destacats d’aquest debat serà el possible trencament amb la Federacion Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME), una hipòtesi que la darrera junta directiva de la FEEC ha posat sobre la taula amb l’anunci de la creació d’una Àrea de Transició Nacional.

El debat plantejarà quin ha de ser el posicionament de les federacions esportives envers el procés que està vivint Catalunya. Des de l’Àrea de Transició Nacional de la FEEC es dóna suport a l’obtenció d’un estat propi com a solució als problemes que pateixen les federacions, i hi ha hagut altres entitats federatives que també han decidit fer un pas endavant en aquesta línia. L’excursionisme sempre ha anat lligat a la cultura i el país i és per això, i pel gran nombre de practicants i entitats que té, que considerem oportú que abans d’unes eleccions els candidats exposin els projectes i les accions que volen dur a terme durant el mandat.

Dia: Dijous 20 de juny
Hora: A les 19.30h
Lloc: Cotxeres de Sants. Sala d’actes, edifici Francesc Masclans. Pl. Bonet i Muixí, s/n. Barcelona

PODEU VEURE EL CARTELL A MIDA COMPLETA AQUÍ