14.06.13

La Selecció Catalana de touch prepara la Mainland Cup

Aquest dissabte, torneig a Barcelona amb els millors equips catalans

La Selecció Catalana de touch rugbi disputarà demà dissabte un partit amistós per preparar la Mainland Cup, un prestigiós torneig que enfronta les seleccions nacionals dels països que formen el continent d’Europa, és a dir, que no són illes. La Selecció Catalana s’enfrontarà a l’equip vencedor del primer Torneig de Lliga Catalana de Touch, una competició que disputaran els cinc millors equips de Catalunya: el Touch Barcelona, l’ARPN, el Sitges, el BUC i el Cornellà. Aquest torneig tindrà lloc també demà dissabte, a partir de les 10 del matí, a les instal·lacions Esports UB, de la Universitat de Barcelona.

De fet, aquests cinc clubs que competiran demà són la base de la qual es nodrirà la Selecció Catalana per participar a la Mainland Cup. Aquesta competició internacional tindrà lloc a Viena (Àustria) del 13 al 14 de juliol i, a part de Catalunya, també han confirmat la seva presència les seleccions de França, Alemanya, Hongria, Espanya, Mònaco, Holanda i Suïssa.

Podeu trobar més informació i aconseguir l’equipatge oficial de Catalunya al lloc web de la Selecció Catalana de touch.