11.06.13

Catalunya és cinquena al Campionat d’Europa de físic-culturisme

Els esportistes catalans han pujat cinc vegades al podi continental

La Selecció Catalana de físic-culturisme no ha pogut revalidar el títol de campiona d’Europa que va aconseguir la temporada passada a Sitges. En part això és degut a que només vuit esportistes catalans han pogut viatjar a la localitat italiana de Bussolengo (Verona) per participar al Campionat d’Europa, molts menys dels que l’any passat van poder competir a casa. Malgrat tot, Catalunya ha pogut pujar cinc vegades al podi.

Aquestes medalles i una 4a, una 6a i una 10a posició han permès a Catalunya sumar un total de 96 punts i acabar a la cinquena posició de la classificació per països. Una plaça prou bona si és té en compte que Catalunya no ha tingut tanta representació. La primera posició en el rànquing de nacions ha estat per Itàlia, que jugava a casa, mentre França i Eslovàquia han estat segona i tercera, respectivament.

Aquesta ha estat la classificació dels esportistes de la Selecció Catalana i l’absoluta de nacions:

Classificació per països
1r. Itàlia
2n. França
3r. Eslovàquia
4t. Espanya
5è. CATALUNYA
6è. Bèlgica
7è. Alemanya

JÚNIOR: Pol Arias (Medalla de bronze).
SÈNIOR -65KG: Josep Garcera (Medalla de plata), Miquel Millan (Medalla de bronze)
FÈMINES MUSCULADES: Núria Domènech (4a classificada).
SÈNIOR -70KG: Juan José Ortega (6è classificat).
SÈNIOR -75KG: Miguel Ángel Sánchez (Medalla de bronze), Israel Hidalgo (10è classificat).
PARELLES: Núria Domènech-Juan José Ortega (Medalla de bronze).