07.06.13

Les penyes barcelonistes donen suport a la Declaració de Sobirania

Deu penyes obren el camí a totes les que s’hi vulguin afegir

La Declaració de Sobirania que va aprovar el Parlament de Catalunya el passat gener i que el Tribunal Constitucional va suspendre cautelarment a instàncies del govern espanyol té un nou suport. Es tracta d’un grup de penyes barcelonistes que se sumen a l’esforç individual i col·lectiu de milers de persones i entitats que impulsen i treballen, infatigables, per garantir al nostre país i els seus fills un present i un futur de dignitat.

Ahir van presentar un manifest que posteriorment es presentarà a la directiva del Futbol Club Barcelona i al Parlament de Catalunya. Les Penyes Barcelonistes impulsores del manifest són Almogàvers, Sang Culé, Creu de Sant Jordi, l’Urpa, el Repartidor, Nostra Ensenya, Sant Antoni, Meritxell, Tres Xemeneies i Ramonet.

En podeu trobar més informació al web de Penyes FCB per la sobirania.