07.06.13

Anna Tarrés, a la revista Selecciona’t!

L’ex seleccionadora espanyola de natació sincronitzada és la protagonista del número 49 de la revista

Ja podeu consultar el número de maig i juny de la revista Selecciona’t. La protagonista de la portada i de l’entrevista d’aquesta edició és Anna Tarrés, que va ser entrenadora de la selecció espanyola de natació sincronitzada durant 15 anys. Tarrés va ser acomiadada pel president de la federació espanyola, Fernando Carpena, el passat mes de desembre, i posteriorment es va veure immersa en una polèmica amb algunes de les nedadores que havien estat deixebles seves. Ara ha explicat com ha viscut aquesta situació i ha fet un balanç de la seva vida esportiva al llibre Quan no n’hi ha prou amb ser la millor. A més, Tarrés explica que a vegades ha tingut enemics pel fet de ser “dona i catalana”, i assegura que “l’esport no pot quedar al marge del que està vivint el país”.

A la revista també hi trobareu la notícia de les diverses federacions esportives de Catalunya que han apostat per l’estat propi per sortir de la crisi econòmica i per solucionar els problemes que les estan afectant. És el cas, per exemple, de la Federació Catalana d’Entitats Excursionistes (FEEC) i de la Federació Catalana d’Escacs (FCE), a part de moltes altres que s’han adherit a la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana.

A la revista també expliquem el circuit de curses ‘Corre per la independència’, una iniciativa que pretén unir l’esport popular amb la reivindicació per l’estat propi. També hi trobareu un vídeo sobre el debut internacional de la selecció catalana de waterpolo i un article de Xavier G. Luque, periodista de La Vanguardia, anomenat “L’única selecció catalana que ningú no pot frenar’.

Tot això i els resultats i les notícies més destacades de les últimes setmanes ho trobareu al número 49 de la revista Selecciona’t. No us ho perdeu!

Per llegir la revista a pantalla completa, cliqueu el botó de la dreta de la barra que hi ha sota aquest text, el quadrat amb dues fletxes