03.06.13

Catalunya participa al Campionat d’Europa de físic-culturisme

La Selecció Catalana és l’actual campiona continental

Catalunya tindrà el difícil repte de repetir la victòria de l’any passat a Sitges en el Campionat d’Europa de físic-culturisme que se celebrarà aquest cap de setmana a la localitat italiana de Bussolengo (Verona). La Selecció Catalana està tenint un creixement molt bo, i després del títol europeu del juny passat, al novembre va ser quarta al Campionat del Món celebrat a Eslovàquia.

Una vegada més, França, Eslovàquia i la Gran Bretanya seran els rivals a batre per Catalunya, juntament amb Itàlia, que com a amfitriona podrà aportar més esportistes. En el combinat català hi ha algunes cares noves respecte a les anteriors cites internacionals, mentre esportistes com José Garcerá o Miguel Ángel Sánchez repeteixen respecte al Mundial de l’any passat.

Aquests són els 8 esportistes que formaran la Selecció Catalana que participarà al Campionat d’Europa, escollits al Campionat de Catalunya del 25 de maig a Barcelona:

JÚNIOR: Pol Arias.
SÈNIOR -65KG: Miguel Millán.
FÈMINES MUSCULADES: Núria Domènech.
SÈNIOR -70KG: José Garcerá, Juan José Ortega, Cristian Sánchez (Reserva).
SÈNIOR -75KG: Miguel Ángel Sánchez, Israel Hidalgo.