31.05.13

La Selecció Catalana sub-21 de futbol sala s’entrena a Sant Llorenç Savall

Per preparar els propers compromisos internacionals

La Selecció sub-21 Masculina es va desplaçar a la població de Sant Llorenç Savall per realitzar un entrenament sota les ordres del seleccionador Toni Marchal. Amb aquesta sessió es vol seguir treballant de cara a tenir un equip conjuntat quan el proper novembre es disputi el Campionat d’Europa de la categoria, i mantenir l’evolució dels jugadors que en un futur formaran part de la selecció absoluta.

La primera part de la sessió va ser audiovisual. El cos tècnic va aprofitar per explicar i corregir els aspectes a millorar de l’últim partit de preparació que els va enfrontar amb el campió de la Divisió d’Honor, el Comforsa EFS Ripoll Dinàmic. La segona part de la sessió es va desenvolupar fent èmfasi en diversos exercicis tàctics per millorar grupalment la defensa i per la facilitació del sistema de joc en atac. L’entrenament va finalitzar amb un partit entre els jugadors convocats on es van posar de manifest tot el treballat.

Aquest entrenament de la Selecció Sots-21 Masculina també va sevir per preparar els seus pròxims compromisos:

– El diumenge 2 de juny la població de Castelló d’Empúries gaudirà d’un partit entre Catalunya sub-21 i l’equip local, el CF Esplais, que aquest any ha sigut segon a la Divisió d’Honor Masculina i amb aquest resultat s’han guanyat ser la temporada vinent ser el representat català a la UEFS Cup. El partit començarà a les 16 hores.
– El dissabte 8 de juny la Selecció sub-21 masculina ha acceptat la invitació de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm per fer un partit amistós contra el CFS Sant Hilari dins dels actes que es celebren a la Setmana de Promoció de l’Esport a Sant Hilari Sacalm. El partit començarà a les 18 hores i just abans de començar el partit es farà entrega de la primera Medalla al Mèrit Esportiu de Sant Hilari Sacalm.