30.05.13

El 29 de juny, ‘Concert per la llibertat’ al Camp Nou

Amb la voluntat de reivindicar l’estat propi per Catalunya

El proper dissabte 29 de juny el Camp Nou serà l’escenari del Concert per la llibertat, un acte que servirà per reivindicar la independència de Catalunya i mantenir encesa la flama reivindicativa. Aquest esdeveniment també servirà per convocar la ciutadania a la gran cadena humana que es farà l’Onze de Setembre a tot Catalunya, de punta a punta del país, amb un recorregut de més de 400 quilòmetres. El concert està organitzat per la societat civil, amb el suport de les 14 entitats que van posar en marxa l’eina ElClauer.cat, entre les que hi ha la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes.

Les entrades es posaran a la venda, amb un preu a partir de 12 euros, el dilluns 3 de juny a través del web www.concertperlallibertat.cat i dels canals TresC, Telentrada i Atrápalo.

Hi haurà un cartell amb 60 artistes, que oferiran actuacions úniques, col·laborant els uns amb els altres i amb cançons pròpies i d’altres artistes. Per exemple Lluís Llach, que tornarà a cantar sobre un escenari. Podeu consultar la llista completa d’artistes en aquest enllaç.

Podeu trobar més informació sobre el concert als comptes de twitter i facebook del Concert per la llibertat.