30.05.13

A la Copa Catalunya, reivindiquem que serem “el proper estat d’Europa”

Amb la pancarta amb el lema ‘Catalonia, Europe’s next state’ a la gespa del Camp d’Esports de Lleida

L’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes han desplegat una pancarta amb el lema “Catalonia, Europe’s next state” durant l’escalfament previ a la final de la Copa Catalunya, que han jugat el Barça i l’Espanyol al Camp d’Esports de Lleida. Aquesta és una acció que ja es va dur a terme en els partits de lliga i copa que van enfrontar el Barça i el Madrid i en el Catalunya-Nigèria a Cornellà-El Prat. En una nova mostra de defensa del país, s’ha aprofitat l’enfrontament entre els dos millors equips de Catalunya per fer arribar un missatge clar i concís a l’audiència de tot el món.

Una imatge impactant ha estat veure els jugadors de tots dos equips escalfant-se amb total normalitat al costat de la pancarta i d’una bandera catalana gegant, al centre del camp. En la final de la competició que porta el nom del nostre país, Catalunya ha tornat a reclamar que vol viure en llibertat i esdevenir un nou estat d’Europa.