24.05.13

La Selecció Catalana disputa el Torneig 4 Nacions d’handbol femení

Aquest cap de setmana a Galícia, amb l’objectiu de guanyar-lo per segona vegada

La Selecció Catalana femenina ja és a Galícia, on aquest cap de setmana tornarà a participar a una competició internacional. És el torn del Torneig 4 Nacions d’handbol femení, que es disputarà aquest cap de setmana a la població de Carballo i enguany arriba a la sisena edició.

La Selecció torna a terres gallegues, on el 2009, amb Ramon Plans al capdavant, va aconseguir el seu primer i únic títol per Catalunya en aquesta competició internacional.

La nostra Selecció debutarà dissabte, a les 18.30 hores, a la primera semifinal de la competició enfrontant-se amb la selecció d’Itàlia. Les italianes són les convidades especials d’aquesta sisena edició del Torneig 4 Nacions. La segona semifinal de la competició enfrontarà, a partir de les 20:30 hores, les seleccions de Galícia i Euskadi. La selecció gallega mirarà de defensar, davant la seva afició, el títol assolit a la darrera edició del torneig, disputada a Agramunt.

La lluita per pujar al podi en el partit pel tercer i quart lloc es disputarà diumenge a les 11h, mentre que la gran final del torneig se celebrarà a partir de les 13h.

Josep Ibañez, Dolores Martin i Mertxe Rubio, cos tècnic de la Selecció Catalana, han confeccionat una convocatòria de 15 jugadores, on hi destaca una gran base de 10 jugadores de l’Esportiu Castelldefels, juntament amb jugadores provinents del BM Granollers, H Amposta i Castro Urdiales. Podeu consultar la llista definitiva de jugadores convocades clicant aquest enllaç.

Podeu escoltar les sensacions del seleccionador i les jugadores en aquest vídeo: