22.05.13

Castellbisbal debat els beneficis de la independència per a l’esport

Taula rodona amb la presència de Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions

La sala de plens de l’Ajuntament de Castellbisbal ha estat l’escenari d’una interessant taula rodona sobre els beneficis que tindrà l’estat propi en l’esport català. El vicepresident de la Plataforma ProSeleccions, Sergi Blázquez, ha exposat tots els arguments que justifiquen que si Catalunya esdevé un estat lliure, el món de l’esport hi sortirà guanyant, i ha respost a algunes de les grans preguntes que es fa la ciutadania amb el procés cap a la independència, com per exemple: Els esportistes catalans podran competir amb Catalunya? Com millorarà el nivell de l’esport? I a quina lliga jugarà el Barça?

La jornada de reflexió ha estat moderada per Salvador Nicolau (coordinador de l’assemblea territorial de Castellbisbal de l’ANC) i també hi ha participat Jaume Esquerda (regidor d’esports de la població), Josep Maria Santasusana (membre de la sectorial d’esportistes de l’ANC), Luis Rosa (representant del Club Korfbal Castellbisbal) i Xavier Arjona (president de la Unió Esportiva de Castellbisbal).

Podeu consultar la llista de beneficis de l’estat propi per al món de l’esport que ahir es van tractar a Castellbisbal.