16.05.13

L’estat propi beneficia l’esport? Debat a Castellbisbal

Dimarts 21, amb la presència de Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions

La sala de plens de l’Ajuntament de Castellbisbal serà l’escenari el proper dimarts (20.30h) d’una interessant jornada de reflexió sobre els beneficis que tindrà la independència de Catalunya en el món de l’esport, en un acte organitzat per l’assemblea territorial de l’ANC a Castellbisbal. Algunes de les grans preguntes que es fa la ciutadania amb el procés cap a la independència són: Els esportistes catalans podran competir amb Catalunya? Com millorarà el nivell de l’esport? I a quina lliga jugarà el Barça? Per respondre aquesta pregunta (i moltes altres qüestions sobre esports) el vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez, serà a Castellbisbal per deixar clar que amb la independència, l’esport hi guanya.

La taula rodona serà moderada per Salvador Nicolau, coordinador d’ANC Castellbisbal, i també hi participaran Jaume Esquerda, regidor d’esports de la població, Josep Maria Santasusana, membre de la sectorial d’esportistes de l’ANC, Luis Rosa, representant del Club Korfbal Castellbisbal, i Xavier Arjona, president de la Unió Esportiva de Castellbisbal.

Per a més informació podeu consultar la pàgina de l’esdeveniment a Facebook.

L’estat propi beneficia l’esport?
Data: 21 de maig del 2013
Hora: 20.30h
Lloc: Sala de plens de l’Ajuntament de Castellbisbal. Av. Pau Casals 9, Castellbisbal.