15.05.13

“Lluitarem per portar el Ripoll i Catalunya tant amunt com sigui possible”

Entrevista a Gabri Fargas, jugador del Comforsa EFS Ripoll de futbol sala

Gabri Fargas, màxim golejador del Comforsa EFS Ripoll Dinàmic, és un jugador amb àmplia experiència en competicions internacionals. És un dels jugadors ripollesos que més vegades ha defensat la samarreta de Catalunya a nivell internacional, participant al Mundial 2011 a Colòmbia i a l’Europeu 2012 a Bielorússia. La seva àmplia trajectoria internacional també té recorregut amb l’equip de la seva vida, on ja ha lluitat diverses vegades per emportar-se el màxim títol europeu a nivell de clubs, la UEFS Champions League.

T’has proclamat un altra cop campió de la Divisió d’Honor. Com valores la temporada amb aquest títol?
Hem viscut fins ara una temporada intensa. La competició de lliga ha estat molt atractiva i renyida. Al principi semblava que no podríem aguantar el ritme que marcava el CF Esplais, però hem estat constants i la nostra feina ha tingut la recompensa desitjada.

Porteu ja un parell de dies aquí a Gomel, Bielorússia. Com es troba l’equip davant l’inici competitiu a la UEFS Champions League d’enguany?
Bé, el primer dia va ser dur després d’intentar-nos recuperar d’un viatge de tantes hores, és com si tinguéssim jet lag. Ara ens trobem preparats i amb molta il·lusió per començar a jugar i tornar a representar el nostre club i tots els catalans a nivell internacional.

Què et semblen la resta d’equips del vostre grup?
Sense dubte, l’experiència ens diu que la competició serà molt dura. El Busel Riga és un equip acostumat a aquesta màxima competició i compta amb diversos jugadors de la selecció. Per no parlar del Chemcomex Praga, l’actual campió de la Supercopa i un dels favorits per emportar-se aquesta Champions.

Jugueu avui a les 2 del migdia, hora catalana. Vols enviar algun missatge a l’afició que us seguirà des de Catalunya?
Simplement, que esperem sumar els tres primers punts i que agraïm a tothom que ens està animant i donant suport des del nostre país. Lluitarem fins al final per portar el Comforsa EFS Ripoll Dinàmic i Catalunya tant amunt com sigui possible. Som-hi Ripoll!

Text i fotografia: Federació Catalana de Futbol Sala