14.05.13

Ajuda els esportistes catalans a anar als Jocs Olímpics de Rio del 2016!

La Federació Catalana de Vela ha obert un procés de micromecenatge per contribuir-hi

La Federació Catalana de Vela ha posat en marxa el projecte “Somni Rio 2016”, una campanya de micromecenatge amb la que vol recaptar fons per destinar-lo als esportistes catalans que participaran als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, el 2016. D’aquesta manera, amb un programa de tecnificació específic per a les classes olímpiques, es vol consolidar el grup de regatistes d’alt nivell per intentar dur el màxim nombre d’esportistes catalans als Jocs Olímpics del 2016. No cal oblidar que, segons avanci el procés, els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro poden ser els primers en els que Catalunya hi pugui participar lliurement, amb un comitè olímpic propi.

Per tal de contribuir-hi, heu d’accedir a la pàgina de Verkami del projecte i participar-hi de la manera que considereu. Allà hi trobareu explicats els tipus de recompensa per cada aportació. A més, podeu comentar el projecte a través de twitter amb l’etiqueta #somnirio2016.

Ajuda els regatistes catalans a preparar-se pels Jocs Olímpics del 2016 i dóna un cop de mà a l’esport del país!