13.05.13

El Comforsa Ripoll representa Catalunya a la Champions League de futbol sala

El club del Ripollès vol millorar la 7a posició de l’any passat

El Comforsa EFS Ripoll Dinàmic, que acaba de revalidar el títol de campió de la Divisió d’Honor de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS), lluitarà a partir de demà i fins el dissabte 18 de maig pel màxim trofeu europeu del futbol sala, la UEFS Champions League, a la ciutat de Gomel (Bielorússia). I com sempre, ho farà en condició de campió de la Lliga Nacional Catalana, ja que la FCFS està reconeguda internacionalment.

Els ripollesos ja estan concentrats a la ciutat bielorussa on realitzaran diversos entrenaments previs a l’inici de la competició. El Comforsa EFS Ripoll Dinàmic ha quedat enquadrat al difícil grup D i s’enfrontarà al Busel Riga, dominador de les competicions a Letònia en els últims anys, i al Chemcomex Praga, campió de Txèquia, actual subcampió de la Champions League i que fa una setmana va guanyar la Supercopa d’Europa en superar al Dinamo de Moscou en una eliminatòria a doble partit (3-3 i 2-1).

La temporada passada el Ripoll ja va disputar la màxima competició continental d’aquest esport, organitzada per la Unió Europea de Futbol Sala. En aquella ocasió, els ‘verds’ van acabar en setena posició. Van guanyar un dels dos partits de la fase de grups, però als quarts de final van caure davant de l’equip que acabaria perdent la final, el Chemcomex de Praga. En aquesta ocasió, els jugadors ripollesos esperen millorar aquest registre, apropar-se al podi i, per què no, donar la sorpresa.

Podreu seguir la competició a través del lloc web de la UEFS.