10.05.13

L’Assemblea i la Plataforma ProSeleccions treballarem per l’estat propi als X Games

Necessitem la teva ajuda per dur a terme les accions reivindicatives a Montjuïc!

L’Assemblea Nacional Catalana i el projecte de país que defensa seran presents la setmana que ve (16 al 19 de maig) als X Games. Aquesta competició internacional de disciplines esportives com l’skate, l’enduro, el rally o el freestyle, tant en motos com en BMX, celebra la seva primera edició a Barcelona i suposa un punt de trobada molt important per tots els aficionats d’aquests esports, que mouen gent de diversos països d’arreu del món. Amb la intenció de fer conèixer els perquès del nostre clam d’independència, no podíem faltar a una cita que se celebrarà a Montjuïc i que tindrà molta repercussió pel gran volum de persones que implicarà.

Així, durant els quatre dies de competició, l’Assemblea, amb el suport de la Plataforma ProSeleccions, disposarà de parades informatives i de venda de marxandatge dins del recinte de l’anella olímpica. De la mateixa manera, desplegarà pancartes i entregarà fulletons que sintetitzen les raons per les quals pensem que la nostra demanda d’independència és absolutament justa i necessària. I per fer tot això, necessitem la teva ajuda. Si vols col·laborar amb nosaltres, entra al formulari i indica en quines franges horàries tens disponibilitat per fer-ho. A més, et demanem que enviïs un correu amb les teves dades per posar-nos en contacte amb tu a esportistes@assemblea.cat.

Entenem que el món de l’esport, amb les contínues retallades que pateix, no només no pot quedar al marge de les reivindicacions sinó que creiem que n’ha de ser una peça clau i fonamental. I ho ha de ser per molts motius: per la supervivència de la seva qualitat actual, que perilla molt en aquests moments, pel ressò que sempre té pel que suposa com a espectacle, per la quantitat d’aficionats que mou i pels seus valors universals, tan bàsics i necessaris per construir una societat més justa i solidària. I perquè els esportistes catalans són dels millors del món en molts esports i mereixen poder competir per Catalunya.