07.05.13

Última prova per la Selecció Catalana de biketrial abans de la Copa d’Europa

Diumenge es disputa la 3a prova del Campionat de Catalunya a Castellbell i el Vilar

Aquest diumenge 12 de maig se celebra a Castellbell i el Vilar la tercera prova del Campionat de Catalunya, que ajudarà a confeccionar la Selecció Catalana que a partir del 25 de maig començarà a competir a la Copa d’Europa. Per aquest motiu, hi participaran els millors pilots del país, com les germanes Gemma i Mireia Abant, Dani Comas, Rafa Tibau, Armand Mollà, Àngel Batlle, Alan Rovira o Bernat Seuba.

Hi haurà un recorregut de cinc zones, i en total els participants faran tres voltes al recorregut.. Les categories en les que es competirà són la de promesa, poussin, benjamí, minime, veterans, fèmina, júnior, sènior i elite.

Tot i que el calendari encara podria patir modificacions, els pilots de la Selecció Catalana començaran la participació internacional de la temporada amb la Copa d’Europa, que tindrà dues proves: el 25 de maig a Eslovàquia i el 16 de juny a la República Txeca. Posteriorment, el 13 i 14 de juliol es disputarà el Campionat d’Europa a Vall-de-roures. Finalment, el Campionat del Món també tindrà dues proves: el 19 i 20 de juliol a Igualada i el 27 i 28 del mateix mes a Blansko (República Txeca).