02.05.13

El Teià Futbol Cinc representa Catalunya i és 5è a la UEFS Cup

Segona millor classificació històrica d’un club català

El Teià Futbol Cinc ha tingut un bon paper en la UEFS Cup (segona competició continental) i finalment ha acabat en la cinquena posició. El fet que la Federació Catalana de Futbol Sala estigui reconeguda oficialment per la Unió Europea de Futbol Sala (UEFS) permet que els millors equips de la lliga nacional del nostre país puguin participar en les competicions internacionals, tant a nivell de seleccions com de clubs, representant Catalunya. En aquest cas, l’equip maresmenc ha defensat la bandera catalana a Bastia (Còrsega).

El Teià FC va ser segon a la fase de grups, on va perdre 5-2 amb el Bastia francès i va apallissar 13-0 el Dinamo Aluixta ucraïnès. En el partit pel 5è lloc, els catalans no va tenir problemes per superar el Tynset Futsal noruec per 5-2, acabant el campionat amb una diferència de 13 gols a favor.

La cinquena posició és el segon millor resultat d’un equip català en aquesta competició, igualant els registres del CFS La Garriga del 2008 i de l’EFS Ripoll del 2011. Només un equip català ha aconseguit un millor resultat: va ser el JE Móra la Nova, que el 2008 va ser quart. El proper equip de futbol sala que representarà Catalunya internacionalment és l’actual campió de lliga, el Comforsa Ripoll, que del 13 al 19 de maig disputarà la Copa d’Europa a la localitat bielorussa de Gomel.